Έγκριση από κτηνιάτρους

Το Ema’s House φέρει έγκριση από τη Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  (ΠΚΜ), σχετικά με την παραγωγή ζωικών υποπροϊόντων (λιχουδιές και σνακ) για ζώα συντροφιάς.

Εργαστηριακοί έλεγχοι

Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε μικροβιολογικούς ελέγχους, που πραγματοποιούνται από την VELTIA, A Tentamus Company, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την μεγαλύτερη ασφάλεια των προϊόντων μας.

Μελέτη HACCP

Οι διαδικασίες παραγωγής, συντήρησης και αποθήκευσης, βασίζονται σε μελέτη HACCP, ώστε να εγγυάται και να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τα πρότυπα που θέτει η νομοθεσία (Καν. 142/2011, Παράρτημα XIII, Κεφ II, παρ. 3 & 5 και Καν.1069/2009, άρθρο 10). Όσον αφορά την ασφάλεια των τελικών προϊόντων, γίνεται μέτρηση με θερμόμετρο υπερύθρων σε κάθε παρτίδα ψησίματος ώστε να αποκλείεται το ενδεχόμενο μικροβίων.

Πρόγραμμα Καθαρισμού

Ο εργαστηριακός μας χώρος ακολουθεί πρόγραμμα καθαρισμού και πρόγραμμα απολύμανσης και μυοκτονίας (ISO 9001, ISO14001, ISO45001), για να διασφαλιστεί η υγεία των παραγόμενων προϊόντων.