Γιατί να επιλέξω φρέσκιες λιχουδιές για τον σκύλο μου;

Τα φρέσκα υλικά στη διατροφή ενός σκύλου είναι σημαντικά, καθώς οι περισσότεροι τρέφονται αποκλειστικά με ξηρά τροφή (κροκέτες). Προσθέτωντας φρέσκιες πρώτες ύλες στη διατροφή του σκύλου σας, αποφεύγετε τα συντηρητικά και ενισχύετε το ανοσοποιητικό του σύστημα με βιταμίνες και πλούσια θρεπτικά συστατικά. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη των φρέσκων πρώτων υλών σε κάθε περιγραφή των προϊόντων μας.

Υπάρχουν λιχουδιές για τον σκύλο μου που έχει αλλεργίες;

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικές, για σκυλάκια με ευαίσθητο στομάχι και αλλεργίες. Οι συνταγές μας αποτελούνται απο φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ζωική πρωτεϊνη (κρέας), χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών, κάνοντας τις λιχουδιές μας κατάλληλες για τα περισσότερα σκυλάκια. Παρόλα αυτά, μπορούμε να τροποποιήσουμε τις συνταγές μας σε περιπτώσεις που ο σκύλος σας ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή κτηνιάτρου, κατόπιν συεννόησης.

Υπάρχουν ειδικές λιχουδιές για κουτάβια;

Οι λιχουδιές μας είναι κατάλληλες τόσο για ενήλικα όσο και για ανήλικα σκυλάκια. Επίσης, είναι όλες αρκετά τραγανές, για να σπάνε σε μικρότερα κομμάτια, για μικρόσωμα σκυλάκια. Για σκυλάκια που βρίσκονται σε ηλικία εκπαίδευσης υπάρχει η επιλογή πριν τη προσθήκη στο καλάθι, να τις κάνουμε σε μικρό τετράγωνο σχέδιο μέγεθος.

Πότε να παραγγείλω την τούρτα του σκύλου μου;

Χρειάζεται να κάνετε την παραγγελία σας τουλάχιστον 2-3 εργάσιμες ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Μπορείτε να αναφέρετε την ημέρα αυτή στα σχόλια της παραγγελίας σας, ειδάλλως θα σας επικοινωνήσει κάποιος απο την ομάδα μας μαζί σας τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες παράδοσης.

Που στέλνονται οι λιχουδιές Ema’s House;

Τα προϊόντα μας στέλνονται σε Ελλάδα και Κύπρο, με ΕΛΤΑ Courier και η χρέωση ποικίλει, ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Κατόπιν επικοινωνίας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σε ποιες περιοχές είναι διαθέσιμες οι τούρτες σκύλων;

Οι τούρτες μας είναι διαθέσιμες μόνο για παραλαβή εντός της Θεσσαλονίκης. Περιέχουν πρώτες ύλες ευαίσθητες στη συντήρηση και τη μεταφορά τους, γι’ αυτό μπορείτε να τις παραλάβετε εσείς απο το εργαστήριό μας ή να τη φέρουμε στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης.