Ίδρυση

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακαλύψαμε πως η Έμα μας, μια ημίαιμη Σκιαθίτισσα που βρήκαμε το καλοκαίρι του 2018, έχει ευαισθησία και αλλεργίες σε ορισμένες τροφές. Δυσκολευτήκαμε πολύ με την τροφή και τις λιχουδιές της στην αρχή, γι’ αυτό και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε σνακ και λιχουδιές στο σπίτι, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον κτηνίατρό της.

Μέσα από συζητήσεις με φίλους και γνωστούς ανακαλύψαμε πως είναι πολλά τα σκυλιά που δυσκολεύονται να βρουν λιχουδιές να ταιριάζουν στη διατροφή τους και μας παρότρυναν να φτιάχνουμε σνακ και για τα δικά τους σκυλιά, δοκιμαστικά.

Οι λιχουδιές που ετοιμάζουμε σήμερα στο εργαστήριό μας είναι βασισμένες σε φρέσκα, υποαλλεργικά υλικά, κατάλληλα για όλα τα σκυλάκια, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ράτσας. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε σκύλους με ευαίσθητο στομάχι, αλλεργίες, ακόμη και με προβλήματα υγείας, όπως είναι ο διαβήτης και η νεφρική ανεπάρκεια. Όλες οι συνταγές μας μπορούν να τροποποιηθούν, έπειτα από επικοινωνία με τον κτηνίατρο κάθε σκύλου.

Όραμα

Το σπίτι της Έμας είναι ένας χώρος όπου ψήνουμε φρέσκιες λιχουδιές και γλυκά για τον σκύλο σας, όπως είναι αυτές που φτιάχνουμε και για την ίδια την Έμα. Θέλουμε όλα τα σκυλάκια να μπορούν να απολαύσουν τις λιχουδιές τους άφοβα, χωρίς να επηρεάζεται η καθημερινότητά τους. Στα social media της Έμας έχουμε φτιάξει μια κοινότητα με άλλους σκυλογονείς και μοιραζόμαστε εμπειρίες και συμβουλές που αφορούν την καθημερινότητα όσων έχουμε σκύλο. Θέλουμε το Ema’s House να γίνει ένα μεγάλο σπίτι, που φιλοξενεί σκυλάκια απ’ όλη την Ελλάδα και δημιουργεί εμπειρίες και αναμνήσεις που θα θυμάστε εσείς και τα σκυλάκια σας για πάντα!

Η ομάδα μας

Ιγνατιάδου Ειρήνη (η μάμά της Έμας)

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών σε μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας, πάντα ήθελα να δημιουργώ δυνατές και μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Είναι κάτι που αγαπώ να κάνω και στη δική μου επιχείρηση πια, βάζοντας σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των σκυλάκων που καταναλώνουν τις λιχουδιές μας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα του Ema’s House να βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερο σκυλάκια στην εκπαίδευση και την επιβράβευσή τους.

Ιγνατιάδου Μαρία (η θεία της Έμας)

Η Μαρία είναι ο λόγος που πήραμε την Έμα σπίτι, όταν την βρήκαμε στην Σκιάθο. Ήθελε σκύλο απο τη μέρα που γεννήθηκε και ποτέ δεν κατάφερε να πείσει τους γονείς μας να πάρουμε έναν. Χάρη σ’ εκείνη έχει αλλάξει η ζωή όλων μας και θα συνεχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η Έμα

Φυσικά η Έμα είναι η αφορμή αυτής της υπέροχης ιδέας και ο λόγος που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τόσα σκυλάκια έκτοτε. Έχει μπει στη ζωή μας το καλοκαίρι του 2018 και δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς εκείνη. Είναι η έμπνευσή μας για κάθε νέα γεύση και ο επίσημος γευσιγνώστης πριν αποφασίσουμε να βγάλουμε ένα νέο προϊόν στην αγορά. Της αρέσουν τα ταξίδια, να εξερευνεί νέα μέρη και είναι πάντα πρόθυμη να μας γεμίσει με φιλιά... και τρίχες!